Description
Philips HD9252/70 Airfryer on mitmekülgne ja uuenduslik köögiseade, mis võimaldab teil nautida oma lemmik praetud toite tervislikumalt. Kasutades täiustatud tehnoloogiat, võimaldab see õhufritüür küpsetada oluliselt vähem õli kasutades, saavutades samal ajal krõbedad ja maitsvad tulemused. Tänu kompaktsele disainile ja kasutajasõbralikele funktsioonidele sobib see ideaalselt igasse kööki, olenemata sellest, kas valmistate toite ühele inimesele või kogu perele.
Peamised omadused:
- Rapid Air Technology: See õhufritüür kasutab Rapid Air tehnoloogiat, et kuum õhk ringleks toidu ümber, tagades ühtlase küpsemise ja pruunistumise. See võib vähendada rasvasisaldust kuni 90% võrreldes traditsiooniliste praadimismeetoditega, mis võimaldab teil nautida süütundeta toite.
- Suur mahutavus: HD9252/70 on suure mahutavusega, mistõttu sobib see erinevate roogade valmistamiseks korraga, mis on ideaalne pere- või külaliste toitlustamiseks.
- Mitmekülgsed toiduvalmistamise võimalused: See seade saab lisaks praadimisele ka küpsetada, grillida ja praadida, mis teeb sellest multifunktsionaalse tööriista, mis võib asendada mitmeid köögiseadmeid.
- Lihtne kasutada juhtnuppe: Intuitiivne juhtpaneel võimaldab teil hõlpsasti määrata temperatuuri ja küpsetusaega, tagades iga kord optimaalse tulemuse.
- Kiire koristamine: Eemaldatav mittekleepuv sahtli ja toidukorv on nõudepesumasinas pestav, mis võimaldab pärast toiduvalmistamist hõlpsasti puhastada.
- Retseptiraamat lisatud: See aitab teil avastada uusi kulinaarseid võimalusi ja maksimeerida seadme potentsiaali.
Tehnilised andmed:
- Võimsus: 1400 vatti
- Võimsus: Ligikaudu 800 grammi (sobib kuni 4 portsjoni jaoks).
- Temperatuurivahemik: 80°C kuni 200°C
- Kaal: Kaal: ca. 6,2 kg
- Mõõtmed: 365 x 264 x 288 mm
Philips HD9252/70 Airfryer on suurepärane valik kasutajatele, kes soovivad nautida tervislikumaid praetud toite, ilma et seejuures maitsest loobuksid. Tänu uuenduslikule küpsetamistehnoloogiale, suurele mahutavusele ja kasutusmugavusele pakub see mugavat ja tõhusat lahendust söögi valmistamiseks, muutes selle väärtuslikuks täienduseks igasse kööki.