Apple AirPods Pro 2nd Gen. koos MagSafe laadimiskohvriga (USB-C) – valge – Summ
Allahindlus!

Apple AirPods Pro 2nd Gen. koos MagSafe laadimiskohvriga (USB-C) – valge

Algne hind oli: €260.00.Current price is: €240.00.

Kohaletoimetamine 1-3 päeva

11 Laos

Tootekood: 195949052637 Kategooria: GTIN: 195949052637

Kirjeldus

Apple AirPods Pro 2. põlvkond koos MagSafe laadimiskohvriga (USB-C) valge värviga on Apple’i tipptasemel tõeliste juhtmevabade kõrvaklappide uusim versioon, mis pakub võrratut helivõimsust, täiustatud mürasummutustehnoloogiat ja täiustatud laadimiskogemust.
Need kõrvaklapid on varustatud võimsa Apple H2 kiibiga, mis pakub rikkalikumat heli, tõhusamat mürasummutust ja isikupärastatud kuulamiskogemust tänu Adaptive Transparency ja Personalized Spatial Audio funktsioonidele.
Uuendatud MagSafe-laadimiskohvris on nüüd lisamugavust pakkuv USB-C port, mis muudab laadimise teel hõlpsaks. Peamised omadused:

  • Apple H2 kiip: täiustatud H2 kiip parandab heli kvaliteeti, pakkudes sügavaid basse, selgeid keskmisi ja kargeid kõrgtoone, et kuulamine oleks veelgi kaasahaaravam.
    Samuti parandab see aktiivse mürasummutuse ja läbipaistvusrežiimi jõudlust.
  • Aktiivne mürasummutus (ANC): Täiustatud ANC-tehnoloogia blokeerib tõhusalt soovimatu taustamüra, võimaldades teil keskenduda muusikale, podcastidele või kõnedele igas keskkonnas.
  • Kohanduv läbipaistvus: AirPods Pro 2nd Gen. vähendab intelligentselt valju keskkonnamüra, võimaldades teil siiski jääda teadlikuks oma ümbrusest, mis muudab selle ideaalseks välitingimustes või hõivatud keskkondades.
  • Isikupärastatud ruumiline heli: Nautige teatrilaadset helikogemust personaliseeritud ruumilise heli abil, mis kasutab dünaamilist pea jälgimist, et luua 360-kraadine helipind, pakkudes teie kõrva kujule kohandatud kaasahaaravat kogemust.
  • Adaptive EQ: Kõrvaklapid kohandavad heli automaatselt teie kõrvakujule, tagades ühtlase ja kvaliteetse heli, mis tagab isikupärastatud kuulamiskogemuse.
  • Puudutusjuhtimine: AirPods Pro 2nd Gen. omab puutejuhtimist, mis võimaldab sul reguleerida helitugevust, mängida või peatada muusikat, vastata kõnedele ja vahetada kuulamisrežiime lihtsa nipsu või puudutusega varrel.
  • MagSafe laadimiskohver USB-C-ga: Kaasasolev MagSafe laadimiskohver pakub kuni 30 tundi kogu kuulamisaega ja seda saab laadida juhtmevabalt MagSafe, Qi-sertifikaadiga laadija või uue USB-C pordi kaudu.
  • Higi- ja veekindlus: AirPods Pro 2nd Gen. ja laadimiskohver on hinnatud IPX4, mis muudab need higistamis- ja veekindlaks, mis sobib ideaalselt treeninguteks ja välistegevusteks.

Tehnilised andmed:

  • Chip: Apple H2 kiip (kõrvaklapid), U1 kiip (laadimiskohver)
  • Aku eluiga: Kuni 6 tundi kuulamisaega, kui ANC on lubatud (kuni 30 tundi koos laadimiskohvriga).
  • Ühendatavus: Bluetooth 5.3
  • Laadimiskohver: MagSafe, Qi-sertifitseeritud traadita laadimine ja USB-C laadimine.
  • Veekindlus: IPX4 (kõrvaklapid ja laadimiskohver).
  • Kaal: Laadimiskohver – 50,8 grammi.

Apple AirPods Pro 2nd Gen. koos MagSafe laadimiskohvriga (USB-C) pakub võrratut traadita helikogemust koos täiustatud mürasummutuse, isikupärastatud helifunktsioonide ja mugavate laadimisvõimalustega.
Need kõrvaklapid sobivad ideaalselt muusikahuvilistele, pendeldajatele ja fitnessi harrastajatele ning pakuvad erakordset helikvaliteeti, mugavust ja sujuvat ühenduvust, muutes need parimaks valikuks liikuvaks kuulamiseks.

Apple AirPods Pro 2nd Gen. koos MagSafe laadimiskohvriga (USB-C) – valge

Algne hind oli: €260.00.Current price is: €240.00.

11 Laos

X