HUTT C65 aknapuhastusrobot – valge – Summ
Allahindlus!

HUTT C65 aknapuhastusrobot – valge

Algne hind oli: €279.00.Current price is: €215.00.

Kohaletoimetamine 1-3 päeva

4 Laos

Tootekood: 6971820286650 Kategooria:

Kirjeldus

HUTT C65 aknapuhastusrobot – valge on nutikas, automatiseeritud aknapuhastuslahendus, mis on loodud selleks, et muuta akende puhastamine tõhusamaks ja vaevata.
See sobib nii sise- kui ka välitingimustes kasutamiseks erinevatel klaaspindadel, sealhulgas akendel, klaasustel ustel, peeglitel ja plaatidel.

Peamised omadused:

  • Tugev imemisvõimsus: HUTT C65 on varustatud võimsa imemistehnoloogiaga, mis tagab klaaspindadele tugeva haardumise põhjalikuks puhastamiseks.
    Imemisvõimsus võimaldab puhastada isegi vertikaalselt asetsevaid aknaid ilma libisemata.
  • Tehisintellekti abil toimuv puhastustehnika: Robot kasutab AI-tehnoloogiat, et intelligentselt kaardistada ja planeerida oma puhastusrada, tagades kogu pinna tõhusa ja täieliku katmise.
    Ta suudab tuvastada aknaservad, kohandada oma rada ja navigeerida ümber takistuste, et vältida kukkumist või mõne koha vahelejäämist.
  • Kahekordsed puhastuspadjad: HUTT C65 omab kahte pöörlevat puhastuslappi, mis töötavad korraga akende puhastamiseks ja poleerimiseks, eemaldades tõhusalt tolmu, mustuse ja mustuse.
    Need padjad on korduvkasutatavad ja neid saab hõlpsasti puhastada.
  • Mitu puhastusrežiimi: Robot pakub erinevaid puhastusrežiime, mis vastavad erinevatele puhastusvajadustele, näiteks automaatne, käsitsi ja punktpuhastusrežiim, mis võimaldab kasutajatel puhastusprotsessi kohandada.
  • Kaugjuhtimispult: Kaasas on kaugjuhtimispult, mis võimaldab robotit hõlpsasti juhtida, alustada/peatada puhastamist või vahetada puhastusrežiime eemalt.
  • Ohutusfunktsioonid: HUTT C65 sisaldab turvaelemente, nagu tugev kukkumisvastane andur, varuaku ja turvaköie kinnitus kukkumise vältimiseks, mis teeb selle kasutamise kõrgete akende või klaaspindade juures ohutuks.
  • Madala müratasemega töö: Robot töötab vaikselt, mistõttu sobib ta kasutamiseks kodus või kontoris ilma häireid tekitamata.

Spetsifikatsioonid:

  • Puhastamiskiirus: ruutmeetri kohta umbes 2,5 minutit.
  • Veepaagi mahutavus: Vee mahuti: varustatud sisseehitatud veepaagiga pidevaks puhastamiseks.
  • Toiteallikas: Töötab juhtmega toiteallikaga, kuid omab sisseehitatud UPSi akut, mis on varuks voolukatkestuse korral.
  • Kaal: Kerge ja kompaktne disain lihtsaks käsitsemiseks ja ladustamiseks.

HUTT C65 aknapuhastusrobot – valge pakub tõhusat, ohutut ja mugavat võimalust klaaspindade puhastamiseks ilma käsitsi töötamata.
Selle tehisintellektipõhine puhastusrada, tugev imemine ja mitu puhastusrežiimi teevad sellest ideaalse valiku, et hoida aknad kodus või äriruumides laitmatult puhtad.
See on eriti kasulik raskesti ligipääsetavate või suurte klaaspindade puhastamiseks, tagades põhjaliku ja triibuvaba lõpptulemuse.

HUTT C65 aknapuhastusrobot – valge

Algne hind oli: €279.00.Current price is: €215.00.

4 Laos

X