Google Chromecast koos Google TV 4K-ga – Snow – Summ
Allahindlus!

Google Chromecast koos Google TV 4K-ga – Snow

Algne hind oli: €89.00.Current price is: €72.00.

Kohaletoimetamine 5-10 päeva

Telli

Tootekood: 193575012087 Kategooria: GTIN: 193575007229

Kirjeldus

Google Chromecast koos Google TV 4K – Snow on võimas voogedastusseade, mis toob teie telerisse sujuvalt meelelahutust.
See võimaldab teil kasutada oma lemmik voogedastusteenuseid, otseülekandeid ja rakendusi kuni 4K HDR-kvaliteediga, pakkudes uimastavat visuaalset ja kaasahaaravat heli.

Peamised omadused:

  • 4K HDR-striimimine: HDR10, HDR10+ ja Dolby Visioniga 4K Ultra HD voogedastust, mis tagab elujõulised värvid ja teravad detailid, tagades parima võimaliku vaatamiskogemuse ühilduvates telerites.
  • Google TV kasutajaliides: Google TV on intuitiivne ja kasutajasõbralik kasutajaliides, mis koondab rakendused, filmid ja telesaated ühte kohta.
    See pakub teie vaatamisharjumuste põhjal isikustatud soovitusi, mis lihtsustab uue sisu avastamist kõigis voogedastusteenustes.
  • Häälkaugpult koos Google Assistantiga: Häälkaugpuldi abil saate oma teleriga navigeerida ja seda häälega juhtida.
    Saate Google Assistantilt paluda otsida filme, telesaateid või konkreetseid žanreid, samuti juhtida nutikaid koduseadmeid, kontrollida ilma ja muud.
  • Rakenduse tugi: Chromecast koos Google TV-ga pakub juurdepääsu tuhandetele rakendustele, sealhulgas populaarsetele voogedastusteenustele nagu Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, YouTube, Hulu ja paljudele teistele, tagades teile laia valiku meelelahutusvõimalusi.
  • Dolby Atmos ja Dolby Digital Plus: Seade toetab Dolby Atmos ja Dolby Digital Plus’ i, mis tagab kaasahaarava helikogemuse, pakkudes kino kvaliteediga heli, mis täiendab uimastavat visuaalset vaatemängu.
  • Kompaktne disain: See võimaldab Chromecastil sulanduda teie koduse meelelahutuse seadistusega ja see ühendatakse HDMI-pordi kaudu diskreetselt teie teleriga.
  • Valamisvõime: Lisaks sisseehitatud rakendustele saate oma nutitelefonist, tahvelarvutist või sülearvutist sisu otse telerisse kuvada, mis teeb fotode, videote ja muu sisu jagamise suurel ekraanil lihtsaks.

Spetsifikatsioonid:

  • Resolutsioon: kuni 4K Ultra HD (3840 x 2160) 60 kaadrit sekundis.
  • Videoformaadid: HDR10, HDR10+, Dolby Vision
  • Heli: Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Digital
  • Ühendatavus: Wi-Fi 802.11ac (2,4 GHz/5 GHz), Bluetooth.
  • Kaugjuhtimispult: Google Assistantiga häälpult: häälpult koos Google Assistantiga
  • Sadamad: HDMI, USB-C (toiteallikaks)

Google Chromecast koos Google TV 4K – Snow pakub suurepärast voogedastuslahendust kasutajatele, kes soovivad oma telerikogemust täiendada 4K HDR-kvaliteedi, isikupärastatud soovituste ja hääljuhtimisega Google Assistant’i kaudu.
Selle toetus Dolby Visionile ja Dolby Atmosele tagab kaasahaarava vaatamise ja helikogemuse, mis muudab selle ideaalseks täienduseks igale kodusele meelelahutusseadistusele.
Lumi värvi ja kompaktse disaini tõttu on seda lihtne integreerida teie olemasoleva seadistusega, samas kui lai rakenduste tugi tagab juurdepääsu kogu teie lemmik voogedastussisule.

Google Chromecast koos Google TV 4K-ga – Snow

Algne hind oli: €89.00.Current price is: €72.00.

Telli

X