Apple Airpods Max – sinine – Summ
Allahindlus!

Apple Airpods Max – sinine

Algne hind oli: €599.00.Current price is: €529.00.

Kohaletoimetamine 1-3 päeva

4 Laos

Tootekood: 194252245057 Kategooria: GTIN: 194252245057

Kirjeldus

Apple AirPods Max – Blue on Apple’i tipptasemel kõrvaklapid, mis ühendavad endas kvaliteetse heli, täiustatud funktsioonid, elegantse disaini ja sujuvalt integreeritud Apple’i ökosüsteemi.
Need kõrvaklapid pakuvad erakordset helikvaliteeti, aktiivset mürasummutust ja mugavat istuvust, et kuulamine oleks kaasahaarav.

Peamised omadused:

  • Kõrge kvaliteediga heli: AirPods Max pakub rikkalikku ja üksikasjalikku helikogemust tänu spetsiaalsetele 40 mm dünaamilistele draiveritele, mis toodavad sügavaid bassi, täpseid keskmisi ja teravaid kõrgeid sagedusi.
    Kõrvaklapid pakuvad kaasahaaravat kuulamiskogemust erinevates muusikastiilides, filmides ja podcastides.
  • Aktiivne mürasummutus (ANC): Aktiivne mürasummutus blokeerib tõhusalt välismüra, võimaldades teil keskenduda muusikale või kõnedele.
    Läbipaistvusrežiim võimaldab teil kuulata ja suhelda ümbritsevaga ilma kõrvaklappe eemaldamata.
  • Adaptive EQ: AirPods Max kasutab Adaptive EQ-d, et reguleerida heli automaatselt vastavalt kõrvapadja sobivusele ja tihendusele, tagades ühtlase, sinu kõrvadele kohandatud helikvaliteedi.
  • Ruumiline heli koos dünaamilise pea jälgimisega: Kõrvaklapid pakuvad ruumilist heli dünaamilise peajälgimisega, mis pakub teatrilaadset elamust, paigutades heli ümberringi.
    See funktsioon töötab kõige paremini koos Dolby Atmos sisuga ja on ideaalne filmide või telesaadete vaatamiseks.
  • Digitaalne kroon: Apple Watchi eeskujul on AirPods Maxi digitaalne kroon, mis võimaldab sul reguleerida helitugevust, vahele jätta lugusid, vastata telefonikõnedele ja aktiveerida Siri lihtsa pööramise või vajutamisega.
  • Mugavus ja disain: AirPods Max on disainitud mugavust silmas pidades, kuna selle hingav kootud võrkkate jaotab kaalu ühtlaselt ja mäluvaht kõrvapadjad pakuvad pehmet ja mugavat istuvust pikemateks kuulamissessioonideks.
    Roostevabast terasest raam lisab vastupidavust, säilitades samas elegantse sinise värvi elegantse välimuse.
  • Aku eluiga: Aktiivse mürasummutusega ja Spatial Audio funktsiooniga kõrvaklapid pakuvad kuni 20 tundi kuulamisaega.
    Smart Case aitab säilitada aku kestvust, kui kõrvaklappe ei kasutata, lülitades need väga madala energiatarbega režiimi.

Spetsifikatsioonid:

  • Juhi suurus: Kohandatud 40mm dünaamiline draiver: Kohandatud 40mm dünaamiline draiver
  • Ühendatavus: Bluetooth 5.0
  • Aku eluiga: kuni 20 tundi, kui ANC ja ruumiline heli on lubatud.
  • Laadimine: Lightning USB-C kaablile
  • Kaal: 385 grammi
  • Ühilduvus: Töötab sujuvalt Apple’i seadmetega (iPhone, iPad, Mac), kuid saab Bluetoothiga ühendada ka mitte-Apple’i seadmeid.

Apple AirPods Max – Blue sobivad ideaalselt kasutajatele, kellele on oluline kvaliteetne heli, aktiivne mürasummutus ja integreeritus Apple’i ökosüsteemiga.
Tänu sellistele funktsioonidele nagu Adaptive EQ, Spatial Audio ja esmaklassiline konstruktsioon pakuvad need erakordset kuulamiskogemust muusikahuvilistele, professionaalidele või kõigile, kes otsivad tipptasemel kõrvaklappe.

Apple Airpods Max – sinine

Algne hind oli: €599.00.Current price is: €529.00.

4 Laos

X