Remington Juuste sirgendaja Pro Ion Straight S7710 – must/lilla – Summ
Allahindlus!

Remington Juuste sirgendaja Pro Ion Straight S7710 – must/lilla

Algne hind oli: €35.90.Current price is: €26.50.

Kohaletoimetamine 1-3 päeva

12 Laos

Tootekood: 4008496818488 Kategooria: GTIN: 4008496818488

Kirjeldus

Remingtoni juuste sirgendaja Pro Ion Straight S7710 (must/lilla) pakub salongikvaliteediga tulemusi mugavalt kodus.
Tänu täiustatud ioontehnoloogiale ja keraamilistele plaatidele tagab see sirgendaja iga kasutuskorraga siledad, läikivad ja särisemisvabad juuksed.
Remington S7710 on varustatud kiire soojendusajaga, erinevate temperatuuriseadistustega ja ühtlase surve saavutamiseks hõljuvate plaatidega, mis tagavad sileda ja professionaalse lõpptulemuse, säilitades samal ajal teie juuste tervise.
Stiilne must ja lilla disain muudab selle stiilse täienduse teie stiilirutiini.
Peamised omadused: Täiustatud ioontehnoloogia: Remington S7710 kasutab ioontehnoloogiat, mis aitab vähendada särisemist ja staatikat, jättes juuksed siledaks, läikivaks ja paremini juhitavaks.
Ioonid aitavad lukustada niiskust, mille tulemuseks on tervisliku välimusega juuksed iga kasutuskorraga. Keraamilise kattega ujuvplaadid: 110 mm keraamilise kattega plaadid libisevad sujuvalt läbi juuste, jaotades soojust ühtlaselt, et saavutada ühtlane tulemus.
Ujuvad plaadid tagavad ühtlase surve, vältides juuste kahjustamist ja luues sileda, sileda välimuse. Kiire soojendusaeg: Sirgendaja soojeneb vaid 15 sekundiga, mis teeb selle kiireks stiilimiseks mugavaks, kui teil on kiire. Digitaalne temperatuuri näidik ja reguleeritavad soojuse sätted: Valige oma juuksetüübile sobiv temperatuur vahemikus 150°C kuni 230°C.
Digitaalne näidik võimaldab hõlpsasti jälgida ja valida teie juustele sobivaima kuumuse seadistuse, olgu need siis peened, keskmised või paksud juuksed.
Turbo Boost-funktsioon: Tugevate või paksude juuste puhul annab turbo boost-funktsioon lisakuumuse, mis tagab, et ka kõige tõrksamaid juukseid saab hõlpsasti sirgeks ajada.
Automaatne ohutusväljalülitus: Sirgendaja on 60 minuti möödudes automaatselt välja lülitunud, mis annab teile meelerahu, kui unustate selle välja lülitada.
Ülemaailmne pinge ühilduvus: Tänu universaalsele pinge toele sobib see sirgendaja ideaalselt reisimiseks, võimaldades teil seda kasutada kõikjal maailmas, ilma et vajaksite pingemuundurit.
Pööratav juhe: 360 kraadi pöörlev juhe tagab liikumisvabaduse ja lihtsa käsitsemise stiilimise ajal. Tehnilised andmed:

  • Plaadi suurus: 110 mm ujuvad keraamilise kattega plaadid
  • Temperatuurivahemik: 150°C – 230°C
  • Kuumutusaeg: 15 sekundit
  • Turbo Boost funktsioon: Jah
  • Automaatne väljalülitus: 60 minutit
  • Pinge: pinge: Maailmasisene pinge
  • Juhtme pikkus: 1,8 meetrit koos pöördjuhtmega
  • Näita: Digitaalne temperatuuri näidik

Mis on karbis:

  • Remington Juuste sirgendaja Pro Ion Straight S7710 – must/lilla
  • Kuumakindel hoiukott
  • Kasutusjuhend
  • Garantiikaart

Remingtoni juuste sirgendaja Pro Ion Straight S7710 pakub tasakaalustatud jõudlust, mugavust ja ohutust.
Ükskõik, kas loote siledat, sirget stiili või lisate lained ja lokid, see mitmekülgne tööriist on loodud selleks, et muuta teie stiilirutiini lihtsamaks ja tõhusamaks.

Remington Juuste sirgendaja Pro Ion Straight S7710 – must/lilla

Algne hind oli: €35.90.Current price is: €26.50.

12 Laos